Не съм оптимист за връчения мандат, защото в момента между отделните партии

...
Не съм оптимист за връчения мандат, защото в момента между отделните партии
Коментари Харесай

Вежди посече надеждите проф. Габровски да стане премиер

Не съм оптимист за връчения мандат, защото сега сред обособените партии има напрежение, разяснява през днешния ден пред публицисти ръководителят на Народното събрание Вежди Рашидов.

" Това, което е значимо да се види, е, че в България има потенциал на хора - способни, образовани и надарени, които могат да вършат държавно управление. И, в случай че това се случи, не е лишено от опцията България да се ръководи. А дали това ще стане при тази борба, не ме прави доста оптимист ", добави той, представен от Българска телеграфна агенция. 

По думите му проф. Николай Габровски, претендент на ГЕРБ-СДС за министър-председател, е знак, че България има висок потенциал. " След толкоз политически препирни и дърпания, това е един прекрасен знак, че има къде да бръкнеш, с цел да извадиш човек заслужен, човек можещ. Знаете, Габровски е извънреден български доктор ", сподели Рашидов. По думите му това е едно хубаво обръщение - да се каже, че има опция да се поддържат хора, които не са политици.

Може да се направи експертно държавно управление, сподели Рашидов. " По-важно е някой да мисли за страната и страната да може да върви напред. Защото всичко останало е да се дърляме и да си демонстрираме кирливите ризи. А на българското общество това е минимум належащо ", сподели още ръководителят на Народното събрание. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР